Komplet udendørs hjertestarterpakke 8

DKK13.350,00 Pris ex. moms

DKK16.687,50 DKK16.687,50 Pris inkl. moms

SPAR 840 kr.
Indhold:
Lifeline AED hjertestarter (inkl. Batteri og stødpads)
SmartCase 1230 varmeskab
Bæretaske
Rescue kit

Beskrivelse

Beskrivelse af Lifeline AED hjerterstarter:

Defibtech har designet en revolutionerende semi automatisk hjertestarter med navnet Lifeline AED. Lifeline AED guider dig med tydelig stemme gennem de forskellige stadier af hjerte- lungeredningen og fortæller dig, hvornår du skal give patienten stød. Med sin tydelige og klare stemme sætter Lifeline AED høj standard indenfor brugervenlighed og gør den livreddende førstehjælp enkel for alle, til en omkostningsvenlig pris. Lifeline AED følger naturligvis de gældende guidelines fra ERC (europæisk råd for genoplivning) og giver dermed en yderst avanceret hjertestop behandling.

Lifeline AED anvender avanceret bifasisk teknologi og justerer automatisk stød leveringen til personens individuelle behov. Lifeline AED kombinerer livredning og brugervenlighed, med et robust og slankt design. Med sin lille størrelse og vægt er hjertestarteren også velegnet til at have med på farten. Lifeline AED udfører selvtests, så du kan være tryg ved, at hjertestarteren altid er klar til brug. Lifeline AED er naturligvis designet til at understøtte fremtidige opgraderinger og forbedringer. Lifeline AED er simpel og effektiv. Lifeline AED er blevet prisbelønnet i USA for sit design, innovation og teknologi.

Lifeline AED taler naturligvis dansk.

Beskrivelse af CA HSS100 hjertestarterskab:

SC1230 er et udendørs varmeskab, fremstillet af rustfrit stål med en beskyttende coating. De korrosionsbestandige materialer giver en optimal beskyttelse for hjertestarteren. Skabet er udstyret med et elektrisk varmeelement, aktiv ventilation og et polykarbonat slagfast vindue. Det er fuldt isoleret for at spare energi under opvarmning og det vil beskytte din hjertestarter mod temperaturer ned til -20 ° C.

Ved at dreje den sorte knap 90 grader til højre, kan døren åbnes, og hjertestarteren kan derefter let fjernes. Efter åbning lyser den røde LED-lampe ledsaget af en alarm.

Den grønne farve og det store, genkendelig AED logo, gør din hjertestarter synlig for alle. Med det indbyggede lys, kan din hjertestarter også ses i mørke.