Komplet udendørs hjertestarterpakke 7

DKK14.990,00 Pris ex. moms

DKK18.737,50 DKK18.737,50 Pris inkl. moms

SPAR 2.310 kr.
Indhold:
Lifeline VIEW hjertestarter (inkl. Batteri og stødpads)
Smartcase SC1230 varmeskab
Bæretaske
Rescue kit

Beskrivelse

Beskrivelse af Lifeline VIEW hjerterstarter:

Den første og eneste hjertestarter med interaktiv video farveskærm der guider dig gennem hele hjerte- lungeredningen. En kombination af stemme og video instruerer hele vejen og leverer et gennembrud i guidning af førstehjælperen. Lifeline VIEW gør det nemt for alle – lige fra den øvede førstehjælper til den utrænede tilskuer – til at reagere trygt og hensigtsmæssigt under en nødsituation. Det er også den første og eneste hjerterstarter med en interaktiv video farveskærm, der viser trin-for- trin videoer til at udføre hjertemassage til voksne eller børn samt kunstigt åndedræt og ekstern defibrillering.

Hjertestarteren er desuden tosproget. Genopliv har valgt følgende sprog: DANSK og ENGELSK.

Beskrivelse af Smartcase SC1230 varmeskab:

SC1230 er et udendørs varmeskab, fremstillet af rustfrit stål med en beskyttende coating. De korrosionsbestandige materialer giver en optimal beskyttelse for hjertestarteren. Skabet er udstyret med et elektrisk varmeelement, aktiv ventilation og et polykarbonat slagfast vindue. Det er fuldt isoleret for at spare energi under opvarmning og det vil beskytte din hjertestarter mod temperaturer ned til -20 ° C.

Ved at dreje den sorte knap 90 grader til højre, kan døren åbnes, og hjertestarteren kan derefter let fjernes. Efter åbning lyser den røde LED-lampe ledsaget af en alarm.

Den grønne farve og det store, genkendelig AED logo, gør din hjertestarter synlig for alle. Med det indbyggede lys, kan din hjertestarter også ses i mørke.